søndag 26. januar 2014

To forsøk i Oslofjorden

19.01.2014


Denne søndagen gjorde jeg, Carl Stiegler og Karl Johan et forsøk på å utforske litt av de dypere områdene lenger innafor Drøbaksundet, i håp om å kunne få noe morsom fisk.

Jeg og KJS kom litt tidligere og rakk å måke båtrampa før Carl kom med båt, utsett gikk greit og etter kort tid  var vi på tur utover fjorden..


 
Båtrampe før
 
 
Båtrampe etter..
 
 
 
Med oss på turen denne iskalde søndagen hadde vi 8 sekundmeter fra nord og lett snø. Ikke akkurat det som var spådd for dagen, vel vel.. vi gjorde et forsøk i det minste.

Og for å gjøre en lang historie kort, jeg griseblanka, det samme gjorde Carl, mens Karl Johan fikk en torsk og to hvitting.

 
Stor båt


 
KJS ser på stor båt


Med 1.5knop i drift, frosne hender og generell elendighet var det vanskelig å få gjort noe fornuftig ut av turen, men det var greit å komme seg ut for å teste litt nytt.
Det blir nok flere forsøk senere, med hekler, glidetackler og jigg. Tror alle tre av oss ser frem til de forsøkene :)


25.01.2014


Denne dagen var jeg vist påmeldt på klubbtur med Oslo Havfiskeklubb.
Havnet på en liten båt, i selskap med Lars. Trivelig å fiske med folk man kjenner litt fra før, så får man skravlet og blitt bedre kjent etter hvert.



Startet fiske på en plass som var bare driten, klarte å rote opp en grei øyepål når skipperen på båten ikke klarte å holde båten helt i vater, slik at vi havnet på 90-100m dyp. En grei trøst om ikke annet.


 
25cm

Foto: Lars Andre Tolun
 
145g



Resten av dagen gikk stort sett med til båtkjøring og forsøk på småtorsk plasser, hvor jeg også lurte noen voldsomme sypiker på 50g. Bah.
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Blogglistenhits

toppliste for bloggere - ToppBlogg

Fiskesnack.com