onsdag 15. januar 2014

Skrubbefiske del 13

10.01.2014


Så var det endelig fredag og endelig tid for å fiske litt i ukjente trakter igjen.
Vi har snakket mye om potensialet i Østfold en stund nå, men vi har ikke fått sjekket alle plassene vi har sett på flyfoto og slikt.

Derfor kjørte Karl Johan og jeg nedover for å besøke området rundt Jeløya og Moss nok en gang, med tanker om store skrubber og ålekvabbe i tankene.


Vi fikk (og så..) en del fin fisk her ved forrige besøk så trua var på topp som vanlig.

Vel fremme så møtte vi Ole-Håkon, Thomas og Marius, tok en rask titt i vannet og konstaterte at det rett og slett var tilnærmet ufiskbart. Vannet var farget som Coca-Cola omtrent. Det holdt tydeligvis ikke med nesten en uke uten nedbør før det ble klart igjen...

Sjekket ut masser av fine plasser, noen var det god sikt men ingen fisk å se og resten var farget med en og annen fisk inne på 10cm, så vi gav egentlig opp hele prosjektet og stakk til et par båthavner for å se om vi kunne finne noen kvabber. I båthavnene var vannet om ikke enda verre enn rundt øya, så det ble med titten...


 
Vi stoppet her og tittet på kartet. Fant fort ut at det bare var å gi seg med kikkfisket..
 
 
Gutta mistet motet...
 Som backup stakk vi innom et par av plassene vi kjenner godt, og der var det som vanlig alltid skrubber. Vi fikk også sett på et område som hittils er ukjent for oss, fanastisk bunn og klart vann. Alltid klart vann på disse plassene. Kanskje det ligger ei tunge eller 40 der til sommeren? Hvem vet. Vi må sjekke det ut!

Så etter å ha flekka opp et par hengslete skrubber stakk vi hjem, det var sent og iskald.

"Jaja..."

:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Blogglistenhits

toppliste for bloggere - ToppBlogg

Fiskesnack.com