onsdag 4. januar 2017

Romjulsgjedde del 3

29.12.2016

Dagen etter var jeg og Jon på plass igjen på samme vannet, men på en helt annen plass. Jeg sjekket sjøkartet på kvelden dagen før, og fant en plass som så veldig interessant ut.

Foto: Andreas Næristorp


Det startet også med litt action. Etter at vi fikk satt ut alle stengene, så tok det mindre enn en time før det først runnet på den ene stanga mi, men mothugget satt ikke. Etter og ha satt meg ned i stolen tok det et halvt minutt før det runnet på nytt, og denne gangen satt fisken.
På den største siken jeg hadde kom det opp en snipe på 2,5kg.. konge.

Etterhvert ble det faktisk irriterende mye folk som bestemte seg og spille hockey, gå på skøyter eller lufte hunden mellom alle stengene våre. Irritasjonen tok etterhvert overhånd, så vi flyttet oss til en annen plass. Ikke optimalt med plassbytte midt i et pass, noe vi så på Waterwolf filmen senere på kvelden egentlig var et dumt trekk. Det var gjedder innom i alle fall den ene stanga flere ganger, uten at de tok agnfisken.

Akkurat i det sola gikk ned så runner det hos Jon, og fisken sitter. Først virker det som en snipe, men etter og ha fått strekt monoen skikkelig var det jaggu ikke ei snipe. Fisken ble landet uten noe dramatikk, og det viste seg at det var en ny 6-kilos gjedde.

Foto: Andreas Næristorp

91cm lang.

Foto: Andreas Næristorp

Finfin gjedde på 6250g.


Etter dette ble det fort mørkt og kaldt, så vi bestemte oss for og pakke sammen og reise hjem til litt middag og varme.

Foto: Andreas Næristorp


Det ble to trivelige turer på isen med Jon, hvor vi faktisk fikk noen fine gjedder.
Flere innlegg om julens gjeddefiske kommer før du aner det!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Blogglistenhits

toppliste for bloggere - ToppBlogg

Fiskesnack.com