onsdag 30. september 2015

Bryggemeite i Oslofjorden

Vi er ikke bortskjemte med mange fine flytebrygger hvor det er lov å oppholde seg i lengre perioder uten å bli skjelt ut og kastet på land i Oslofjorden, men vi har en god del større kaier her og der som ofte er dype og huser litt forskjellig fisk.

Plassen vi skulle til denne dagen fisket jeg for første gang fra i 2010, og etter at vi klarte å snuse frem noe kul info for et år eller to siden har vi til stadighet snakket om plassen og potensialet der. Det var endelig anledning for å gjøre et lite forsøk der igjen og denne gangen skulle jeg, Silje og Karl Johan teste det ut.

Målet med dagen var berggylte og kanskje paddetorsk om vi ble lenge nok. Jeg fikk en paddetorsk her sist jeg testet, så vi vet at dem er der i alle fall.

Vel fremme på plassen fikk vi lempet ut kroker agnet med reke og startet å fiske. Det tok ikke veldig lang tid før vi skjønte hva slags dag dette kom til å bli, for makan til bergnebb race er det lenge siden jeg har vært med på. De renset kroker på under fem minutter, men vi klarte etter hvert å knipe en og annen fisk også.

Førstemann ut var Karl Johan som fikk noen berggylter:


De startet i det små..Foto: Andreas Næristorp

Silje med ny art


Foto: Silje Gran

Turgubbe som ikke fikk en drit denne dagen..

Foto: Silje Gran

Etter hvert løsnet det, Kjs med denne strøkne gylta på 1400g blank


Foto: Andreas Næristorp

Silje lempa takkelet under brygga etter å ha hatt masse napp klarte hun å kroke denne fine saken. En paddetorsk på 420g! En av dagens tre nye arter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Blogglistenhits

toppliste for bloggere - ToppBlogg

Fiskesnack.com