lørdag 12. mai 2018

Resten av lakesesongen oppsummert

18.01.2018:

Solotur til Glomma. Fisket noen timer etter jobb fra land, ble skremt til døde av to bevere mer eller mindre hele kvelden. Fine forhold, mildt, lett snø i lufta.

Oppsummert: 0 napp og 0 fisk.

19.01.2018:

Ny tur til Glomma, denne gangen var andre siden av elva, sammen med Karl Johan. Det hadde kommet syke mengder snø, så det ble en rimelig tung tur ned til dagens fiskeplass. For sikkerhetsskyld hadde vi sett oss ut den mest utilgjengelige plassen i hele Glomma-systemet. Kom frem, svett og lettere irritabel.

Oppsummert: 0 napp og 0 fisk. KJS fikk en 200-grammer.

20.01.2018:

Ny plass - nye muligheter. Denne gangen på isen. Jonas, Karl Johan og jeg tok en tur til en antatt heftig fet bra plass i Glomma. Plassen var bra den, kort å gå og greier. Fine lakeforhold denne kvelden, med tett snøvær, gradestokken rundt 0 grader og null vind.

Det runna og beit mer eller mindre hele kvelden, men det var umulig å nesten kroke noe som helst. Mista en antatt 3-kilos kort tid etter kroking, resten som kom opp var ræl.

Oppsummert: 18 napp, 4 fisk. Alle små.

21.01.2018:

Ny tur til samme plass, denne gangen med Jonas, Marius og Karl Johan. Satte ut stengene i hullene fra kvelden før, av ren latskap. Helt andre forhold denne kvelden kontra kvelden før. Klart vær, kaldere og vindstille.

Nappet sporadisk hele kvelden og vi fikk en del fisk, men ingenting av interesse. Karl Johan klarte kunststykke å feilkroke en 2+ lake i brystfinna, som vi slapp ut direkte.

Oppsummert: 4 napp, 4 fisk. Alle små.

26.01.2018:

Denne kvelden var Jonas og jeg på tur igjen med forhåpninger om storlake. Fine forhold, overskyet, mildt og nesten vindstille. Den lille vinden som var gjorde at vi frøs mer eller mindre hele kvelden.

Skjedde ikke rare greiene denne dagen heller. Fikk en liten tass.

Oppsummert: 1 napp, 1 fisk. Liten.

01.02.2018:

Bytte av elv denne gangen. Karl Johan og jeg måtte se om det var mulig å knipe en stor fisk i siste liten. Veldig rare forhold, vanligvis skal det være masse strøm og rimelig hektisk å fiske her, men det var greie nok forhold for å knipe noen laker. Kastet to stenger på grunna og satt meg ned i snøen. Nappa veldig sporadisk hele kvelden, men vi fikk i det minste noen fisk denne gangen. Ingenting over kiloen.

Oppsummert: 6 napp, 4 fisk på land. Alle små.

Burde strengt tatt ha gitt meg etter den første turen, hvor jeg også fikk en stor fisk. Men man lærer aldri, og mye vil alltid ha mer av en eller annen grunn..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Blogglistenhits

toppliste for bloggere - ToppBlogg

Fiskesnack.com