onsdag 22. april 2015

Vindusfiske dag 2

Dagen etter slettvar og ymse diverse var planen nok en gang å ta en tur ut med vinduet.
Denne kvelden skulle jeg og Karl Johan starte å grave agn, så skulle Ole-Håkon dukke opp litt senere.


Det skjedde ikke, da vinden tok fullstendig av. Yr og Storm bommet begge to, og føret ble egentlig ganske bedritent. Børstemarksankingen måtte gjøres en annen plass, og kvelden fiskeplass måtte endres radikalt.

Vi la noen nye planer i bilen på vei til børstisplassen og holdt oss til dem. Etter å ha ordnet agn, vadet vi først en plass hvor det i grunn ikke skjedde stort. Den neste plassen derimot, der lå tungene på et 2x2kvm2 område hvor vi fikk fisket på noen hver. Jeg nappet opp en, gikk to meter, kjs fant en han fisket på og når han fisker på den kommer det brått to til sigende mens jeg ser på. Fisker på den største og etter myyye lurking får jeg omsider kroket den.

Lander den i vinduet, men den klarer av alle ting å stikke av to ganger før den endelig roer seg såpass at jeg får avkroket fisken. På land viser det seg at fisken er meget pen:

Foto: KJS

1200g og 45cm


Den andre veide 700g blank.

Ole-Håkon og Karl Johan får også en fisk eller to hver, på rundt 800 gram. Dagens siste spot blir overveid, og etter litt fram og tilbake blir vi enige om hvor.

Denne plassen har vi kun besøkt en gang før, og den er latterlig kul. Ole-Håkon er først ut i vannet, og på 10cm dypt vann finner han en finfin tunge som tar agnet etter 5sekunder. Ny pers for østfoldingen og en meget fornøyd fisker.

Foto: Andreas Næristorp

1020g


Vi kaller det for en dag, og finner etter hvert ut at vi bør komme oss hjem.. klokka har passer 0300.. Takk for nok en kul tur gutter!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Blogglistenhits

toppliste for bloggere - ToppBlogg

Fiskesnack.com