lørdag 11. mars 2017

Oslofjorden 10. mars

Det har ikke blitt mye fiske de siste ukene av mange årsaker, men omsider begynner det å lysne litt. Jeg og Karl Johan tok en luftetur ut til fjorden igår, for å sjekke tilstandene på noen forskjellige plasser.

Den første plassen skulle vi se om det hadde kommet inn noe sild på børstemarksvermingen som er ganske nær nå, men det var ikke noe sild å se. Børstemark var det dog en god del av, så det er vel ikke lenge før det begynner å skje saker og ting nå.

Deretter sjekket vi om det var noe flatfisk inne på grunna, noe det ikke var. Paddetorsken som har vært fraværende på de siste turene var heller ikke hjemme, så det hele endte opp med at vi kastet litt etter sjøørret en halvtime i mørket før vi stoppet på bensinstasjonen og kjøpte pølser og kaker. Ikke så mye å melde om annet enn av fjorden har vanvittig dårlig sikt nå, i motsetning til hvordan det har vært i hele vinter. Vannet ser ut som gjørme.. litt av en forskjell fra tidligere hvor det har vært vanvittig bra sikt ned til mange meter.


Foto: Andreas Næristorp


Forhåpentligvis kommer det noen litt mer spennende rapporter fremover, værmeldingene ser lovende ut - og det kan se ut som våren er i anmars! Vi gleder oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Blogglistenhits

toppliste for bloggere - ToppBlogg

Fiskesnack.com