tirsdag 14. mars 2017

Klubbkonkurranse 05.03.2016

Hvert år har vi i SFK-XCPERT klubbkonkurranse to ganger i året, en gang på isen etter abbor og en i åpent vann hvor vi meiter etter en target-art.

Denne søndagen var  vi på en av de større sjøene på Østlandet, som har levert kjempestor abbor tidligere - men som har blitt litt glemt og forlatt. Det er en vanskelig sjø med stort middeldyp.

Øyvind i klubben har logget en god del av vannet for å starte å utarbeide et dybdekart for sjøen, men det er ikke helt ferdig. Vi fikk bare bruke det vi hadde tilgjengelig.

Jon var på besøk denne helgen, så han ble med på konkurransen. Med var også Sven Martin, Viggo, Øystein, Edvard og Jonas. Vi spredde oss utover et par områder og testet.

For å oppsummere det hele så var ikke abboren i dytten. Jeg mistet et par store fisk på balanse, og fikk et knippe småfisk. Jon fikk ei gjedde på 1,5 kilo, Edvard fikk ei gjedde på rundt 3kg. Jonas fikk abbor og mort, ikke noe stort.

Reglene våre er at størst fisk vinner, så vi beholder specimenpreget over internt konkurransene. Ikke mengde. Ikke at det ble noe digert uansett..

Etter mange timer i lett snøvær, mengder med vind og lavt skydekke ble resultatlisten som følger:

1. Viggo - 350g
2. Andreas - 290g
3. Jonas - Fikk abbor.

Foto: Jonas Botilsrud
..kjempefisk.


Bedre lykke neste gang til oss - men vi ser frem til sommerkonkurransen. Forhåpentligvis med noen store karpefisker, i varmt vær og god mat på grillen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Blogglistenhits

toppliste for bloggere - ToppBlogg

Fiskesnack.com