mandag 23. januar 2017

2017 så langt..

2017 er i gang, og jeg har rukket å komme meg ut på hele 6 fisketurer. (..)
Resultatene har ikke akkurat kommet enda, så jeg oppsummerer rimelig kort.

01.01.2017

Spontan laketur med Jonas og Andreas. Forholdene var ikke bra så det hele ble litt improvisert. Vi fikk 5 laker opptil 1,8 kilo, jeg dro bom på en fisk jeg tror var bra. Helt rått!

Foto: Andreas Næristorp

Gutta diskuterer noe ufornuftig.

19.01.2017

Solo tur, denne gangen også på jakt etter lake. Var på plass ved Glommas bredder ganske tidlig og satt til det var ganske sent. Ikke et eneste napp..

Foto: Andreas Næristorp

Pod i månenedgang.

20.01.2017

Ny laketur med Jonas. Fine forhold, savnet dog skydekke og det kunne vært en smule varmere. Rått langs elva, og -3 grader. Hadde 3 små run, men lakene spytta før jeg fikk gjort tilslag. Hurra!

Foto: Andreas Næristorp

Jonas sjekker ut agnbeholdningen.


21.01.2017

Fikk lurt ut Karl Johan på en kystmeiteøkt i Oslofjorden. Vel fremme ved plassen ble vi møtt med slush og drivis, perfekt når en skal kystmeite. Var rolig ganske lenge, før hvittingen dukket opp. Tror vi fikk 20 hvitting, ikke akkurat det vi hadde håpet på. I tillegg hadde vi problemer med å få taklene over et isflak som etterhvert dannet seg rett utenfor der vi stod. Titta litt etter noen skrubber i ren desperasjon. Ikke noe å melde om egentlig..

Foto: Andreas Næristorp

Kjs gjemmer seg med kamo.


22.01.2017

Gjedde på gang! Det var planen i alle fall. Var tidlig på plass og ble møtt av en sinnsykt vegg med tåke. Tåka forsvant utpå ettermiddagen. Plassen vi hadde tenkt til å teste var okkupert av noen andre, så det ble litt improvisert egentlig. Plassen så kul ut på sjøkartet, men leverte ikke en eneste gjedde. Fikk en liten agnfisk og det samme gjorde Jonas. Prøvde å filme med Waterwolfen, men den døde etter 10 minutter av en eller annen grunn. Supert pass! Vi fikk i det minste diskutert litt verdensproblemer. (Dvs, se frem til sommeren.)


Foto: Andreas Næristorp

Jonas mista trua etter sju timer.

Januar er ikke alltid enkel, men i blant lykkes man. Hva lærer man egentlig av blanketurer? Jo, det er bare å fortsette, fortsette og fortsette. Til slutt lykkes man og da blir man veldig glad.

Fortsatt god vintersesong :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Blogglistenhits

toppliste for bloggere - ToppBlogg

Fiskesnack.com