onsdag 26. februar 2014

Skrubbefiske del 14

18.02.2014


Vinter sa du? Pføy! Minner mer om Vestlandet på høsten enn en normal vinter dette her.
Konstant regn og sludd i 3 mnd er stas!

Man blir stadig kjent med nye fjes fra Fiskersiden og Facebook og her om dagen var Morten Mølster gira på å fiske etter noen nye arter.

Dog litt feil sesong for en kjapp kveldsøkt etter mange nye arter, men skrubbe kunne jeg love så vi bestemte oss for å ta en tur.

Planen var å sjekke noen gamle plasser og noen nye plasser for å se om det hadde kommet inn noen flak. De eneste flakene vi så var laget av vann, og isen gjorde det så til de grader ufiskbart stort sett overalt. To enslige dager med litt minusgrader hadde lagt et 4cm lokk på nesten alle fiskeplassene så det var ikke rare fisket vi fikk til, men innimellom isen fant vi et par skrubber.

Morten fikk kjapt den ene arten jeg kunne love han for kvelden, ikke stor, men art er art!

 
Skrubbe på 250g
 
 
 
Grunnet mye is overalt valgte vi å kjøre lenger sørover og utover i Oslofjorden i håp om å kanskje se noen ulker eller ålekvabber i tillegg til noen skrubber.
Da vi kom frem på de aktuelle plassene var vannet så latterlig brunt at det ikke lot seg gjøre å se noe som helst egentlig. I tillegg var det superfjære, så all fisken hadde tydelig trukket ut fra plassene.

Ikke alltid ting går som planlagt på korte kveldsturer, men det ble i alle fall en fisk på oss hver.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Blogglistenhits

toppliste for bloggere - ToppBlogg

Fiskesnack.com