mandag 13. januar 2014

Skrubbefiske del 12

08.01.2013

Nytt år, nye muligheter.

Det var på høy tid å få unnagjort årets andre tur, og siden det ikke finnes is eller forhold for noe som helst annet enn lake, rødhai og skrubbe så falt valget denne kvelden på det siste.

Planen var å sjekke ut et område vi har gått i tidligere, og den gangen fant vi knapt fisk. Plassen bør absolutt holde tonnevis med skrubber, men det virker som området er utrolig oksygenfattig, lite gjennomstrømning og veldig veldig mye ferskvann. Første plassen vi sjekket ut fant vi fem skrubber, hvor en var grei og resten var smått.

Ellers var hele området relativt fisketomt, med unntatt av en liten gjeng kutlinger, mer om det senere.. :)

Etter å ha gitt opp hele området bestemte vi oss for å gå i gamle fotspor og besøke et par plasser vi har fisket mye etter skrubbe på tidligere.Nemlig her. Fin plass.Som vanlig var det en del fisk på denne plassen, torsk, sø, skrubbe og sjøstjerne.
Vi plukka et par halvgreie skrubber her, men desverre tynne som sandaler.


Tynne fine slips..
Tynne fine slips med bilder av riggen jeg fisker skrubbe med.
Etter å ha gått lei av denne plassen, stakk vi videre. Vannet er fremdeles brunt, så nå var det store forhåpninger om at vi kanskje kunne finne litt klart vann noe sted.

Og javisst, neste plass var vannet klart og skrubbene lå (som vanlig) stablet i hauger. Massevis!
Desverre var det ingen store noe sted... vi gikk runden rundt og brått fant jeg en jeg hadde trua på. Den tok på direkten, men desverre. For kort.

Typisk det når man først finner en fisk som ser bra ut, så er det ofte kort og feit, eller lang og tynn.
650g\38cmJaja. Vi får bare fortsette å kjøre på her, hvis ikke så får vi ta de til våren med vinduet :-)

2 kommentarer:

  1. Ser du färre skrubba nu än på senhösten? Jag har aldrig testat mörkerfiske efter skrubba så här års, trodde det skulle ta slut när dom gick ut för att leka?

    SvarSlett
  2. Nei, egentlig ikke.. ser litt færre pga at vannet er veldig brunt. De skal ikke leke før om 2-3 mnd, og de holder seg veldig grunt frem til da.

    SvarSlett

Blogglistenhits

toppliste for bloggere - ToppBlogg

Fiskesnack.com